Om oss

Välkommen till en sida som ska fokusera på bilar, bilägande och motorer. Vi kommer här att ge tips om allt som rör bilen. Hur tar man körkort på bästa sätt? Vad är Riskettan respektive Risktvåan? Kan man ta körkort enbart för automatbil?

Att ta ett körkort innebär att man löser en biljett till en större frihet. Bilen är det transportmedel som gjort störst skillnad för oss människor. Vi vill ge dig en säker väg fram till den åtråvärda rosa lappen och det är bara en av saker vi kommer att gå igenom här.

Vi kommer att skriva om bilar och där de flesta av alla märken och modeller någon gång kommer att hamna under lupp. Här kommer allt från klassiska amerikanare till moderna elbilar att få en stund i rampljuset. Just elbilen är intressant då den kommer att fasa ut den traditionella motorn. Vilket vi ser som oundvikligt och – faktiskt – positivt.

Vi är inga bakåtsträvare. Även om vi älskar äldre bilar så kan vi inte bortse från de negativa sidorna som dessa för med sig. Vi måste bromsa utsläppen och vi måste erbjuda kommande generationer en bättre värld! Här kommer du att få veta allt du behöver om elbilen och exempelvis hur ditt hem måste anpassas för denna investering. En sida som ger dig allt om bilar och motorer. Nu åker vi!