Boka buss i Stockholm och fixa gruppresan själv

Är ni ett stort gäng som vill åka på festival eller utflykt tillsammans? Det går att boka buss i Stockholm för att själv ordna resan. Det blir även billigare.

Är man ett större gäng som ska resa någonstans blir det ofta billigare att boka buss i stället för att åka tåg eller bil. Vill man resa tillsammans kan det också vara svårt att få biljetter på samma tåg eller i samma vagn. Inte sällan är tågen också försenade vilket kan ställa till det med planeringen och förstöra syftet med resan.

Bättre är då att själv arrangera resan genom att ta hjälp av ett bussbolag som hyr ut bekväma bussar med chaufför. Då kan man också själv bestämma var man ska stanna på vägen för att äta eller uppleva sevärdheter och resan blir mycket roligare och inte bara en transportsträcka. Företag, vänner, skolklasser, föreningar och kompisgäng kan alla boka buss i Stockholm och själva arrangera sin resa.

Att tänka på när man ska boka buss i Stockholm

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när man vill boka buss i Stockholm. För att inte behöva hyra en större buss än vad man egentligen behöver och betala mer ska man välja en firma med en lite större bussflotta. Då ökar chansen att man får tag i den buss som passar bäst. Viktigt när man hyr buss är också säkerheten och att bussen är bekväm, men också att chauffören är skicklig och erfaren.

En modern buss har säkerhetsbälten på alla platser. Ska man åka långt kan det vara klokt att välja en buss som även är utrustad med toalett, eluttag, wifi, mikrovågsugn, kaffebryggare och extra stort bagageutrymme. Ta in offerter från några olika företag som hyr ut bussar med chaufför och jämför.