Speciell bilservice i Märsta

Bilservice får många att tänka på att lämna in bilen en gång om året. Faktum är att bilservice i Märsta görs på annat än vanliga bilar. Det handlar inte om lastbilar, utan något betydlig mindre.

Det fanns många frågor som behövde besvaras innan Ida och Martin köpte dottern Astrids 15-årspresent. De ville belöna hennes ihärdighet med att ha pluggat inför proven för mopedkörkort. Även om hon visste att de troligtvis inte skulle ha råd att köpa en mopedbil med det samma. Det var något de bara sagt i förbigående för att få chansen att ta reda på mer om dessa först, och sen överraska henne. De sökte på nätet och det var där Martin hittade mobilnumret till en bilservice i Märsta.

Bilservice för mopedbilar i Märsta

Efter samtalet kände han sig nöjd. Det visade sig att de gjorde service även på mopedbilar. Faktum var att de rekommenderade kontroller med jämna mellanrum. Anledningen var att bilarna blir varma på grund av det höga varvtalet vilket gör att de snabbt slets ut.

De flesta försäkringsbolag krävde service. Vilket påminde om att även det måste kollas upp. För nu visste han att dottern skulle få sin högsta önskan uppfylld.

Dottern hade visat dem vilken modell hon önskade så det tog ingen tid att beställa den. Försäkringen skulle ordnas så att den gällde från 15-årsdagen. Klart att hon måste få ge sig ut på en gång. Nu var det bara att vänta in den stora dagen, något som både Martin och Ida såg mycket fram emot.